ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

                                                                               

Η ακαδημία μας συνεχίζει για άλλη μια χρονιά τη συνεργασία, που ξεκίνησε το 2007, με τις σχολές ποδοσφαίρου της ΑΡΣΕΝΑΛ (ARSENAL SOCCER SCHOOLS) που είναι από τις κορυφαίες στον κόσμο όσον αφορά την ανεύρεση ταλέντων και του εξειδικευμένου προγράμματος προπόνησης των παιδιών. Στο παγκόσμιο δίκτυο σχολών που έχει η ομάδα της ΑΡΣΕΝΑΛ εντασσόμαστε και εμείς και επιδιώκουμε την καλύτερη δυνατή γύμναση για τα παιδιά μας.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ  

  A–  Attitude (Χαρακτήρας)

            Για να φτάσεις το μέγιστο των δυνατοτήτων σου σαν ποδοσφαιριστής είναι ζωτικής σημασίας να έχεις το σωστό χαρακτήρα μέσα και έξω από το γήπεδο.

  R–  Respect (Σεβασμός)

            Πρέπει πάντα να σέβεσαι τους συμπαίκτες σου, τον αντίπαλο σου, τον προπονητή σου και τον διαιτητή. Για να καταφέρεις να πάρεις το μέγιστο από την ομάδα σου πρέπει να εκτιμάς τις προσπάθειες που καταβάλουν όσοι είναι γύρω σου.

  S–  Skills (Δεξιότητες)

            Στην Άρσεναλ πιστεύουμε ότι οι δεξιότητες και η τεχνική είναι κύρια πηγή έμπνευσης για δημιουργικότητα, ενθουσιασμό και ψυχαγωγία.

  E– Energy (Ενέργεια)

            Πρέπει να έχεις πολύ ενέργεια για να επιτύχεις το καλύτερο παίζοντας ποδόσφαιρο. Όσο περισσότερο μπορείς να διατηρήσεις τη φυσική σου κατάσταση σε υψηλό επίπεδο, τόσο περισσότερο θα σε ωφελήσει αυτό στους αγώνες.

  N–  New thinking (Νέοςτρόποςσκέψης)

            Αγκάλιασε τις ιδέες του προπονητή σου και πάντα να σκέφτεσαι διαφορετικούς τρόπους να βελτιωθείς τακτικά και τεχνικά. Να είσαι δημιουργικός με τις σκέψεις σου και να τις εκφράζεις μέσα στο γήπεδο όποτε μπορείς.

   A–  All for One (Όλοιγιαέναν)

            Όσο και να δουλέψεις στην προσωπική σου εξέλιξη, το ποδόσφαιρο παραμένει ομαδικό παιχνίδι. Όσο περισσότερο δουλεύεις με τους συμπαίκτες σου, τόσο καλύτερος θα γίνεσαι σαν παίκτης και μέλος μιας ομάδας.

    L–  Learning (Μάθηση)

            Μάθε να παίζεις με τον τρόπο της Άρσεναλ. Το ποδόσφαιρο βασίζεται στην πάσα και την κίνηση, την τεχνική και τις δεξιότητες. Συνδυάζοντας τις αρχές της ευγενούς άμιλλας, της ομαδικότητας, της έκφρασης και της διασκέδασης!

Στην Arsenal Κιάτου είμαστε περήφανοι που παίζουμε δημιουργικό και ψυχαγωγικό ποδόσφαιρο, αλλά ταυτόχρονα επιδεικνύουμε και τις ικανότητές μας. Καταναλώνουμε χρόνο για να αναπτύξουμε και να βελτιώσουμε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, έτσι ώστε να βεβαιώσουμε ότι μπορούν να φτάσουν στο 100% των δυνατοτήτων τους. Καθοδηγώντας τους παίκτες μέσα από μία εκτεταμένη σειρά προπονητικών προγραμμάτων, έχουμε δημιουργήσει μέχρι σήμερα πολλούς αθλητές παγκόσμιας κλάσεις και είμαστε περήφανοι για αυτό.

Τα Arsenal Soccer Schools λειτουργούν από το 1985 στην Αγγλία και έχουν επεκταθεί και σε άλλες χώρες, όπως η Ελλάδα. Τα μαθήματα είναι βασισμένα στις ίδιες αρχές που διέπουν τις προπονήσεις της επαγγελματικής ομάδας και έχουν σκοπό να αναπτύξουν τις ικανότητες και το πάθος των νεαρών ποδοσφαιριστών για να δίνουν πάντα το 100% τους. Οι σχολές ποδοσφαίρου μας υποδέχονται παιδιά όλων των δυνατοτήτων χωρίς να τα ξεχωρίζουν ανάλογα με το ποια ομάδα υποστηρίζουν. Απλά θέλουμε να διασκεδάζουν και να μαθαίνουν ποδόσφαιρο με τον τρόπο της Arsenal!

Arsène Wenger

THE ARSENAL WAY

Επίσημος δικτυακός τόπος των Arsenal Soccer Schools, www.playthearsenalway.com

Arsenal Soccer Schools
Η θέση της Arsenal σαν μια εκ των κορυφαίων ομάδων στην Premier League επισφραγίστηκε από την φήμη που την ακολουθεί ότι αγωνίζεται με μοναδικό στυλ και ύφος παιχνιδιού. Ο προπονητής της ομάδας, Arsène Wenger, βρίσκεται στο σύλλογο από το 1996 και θεωρείται ένας από τους καλύτερους προπονητές του κόσμου. Σε αυτόν πιστώνεται η μετάλλαξη του Αγγλικού ποδοσφαίρου σε αυτό που είναι σήμερα, ένα παιχνίδι υψηλού ρυθμού και τεχνικής ομορφιάς.

Η προπονητική μεθοδολογία του Arsène δεν εφαρμόζεται μόνο στην πρώτη ομάδα αλλά φιλτράρεται σε όλο τον σύλλογο. Ξεκινώντας από την γυναικεία ομάδα, την πιο πετυχημένη ομάδα στην Αγγλία, στην ακαδημία νέων, στους μελλοντικούς παίκτες της ομάδας, βρίσκει ευρεία εφαρμογή στις σχολές ποδοσφαίρου της Arsenal σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι σχολές ποδοσφαίρου της Arsenal τρέχουν προπονητικά προγράμματα από το 1985, ξεκινώντας από την τοπική κοινωνία και έως τώρα έχουν εξαπλωθεί φθάνοντας σε όλο τον κόσμο.

Η εταιρία μας έχει ως αποκλειστικό αντικείμενο την οργάνωση, τη διαχείριση και την υλοποίηση επιτυχημένων γεγονότων αθλητικού, πολιτιστικού, εκπαιδευτικού και επιχειρηματικού περιεχομένου. Η ξεχωριστή πρότασή της στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά ενισχύεται από τα πολύπειρα στελέχη που κατευθύνουν τη δράση της εδώ και τριάντα χρόνια.

Σας καλωσορίζουμε στην μεγάλη παρέα των σχολών ποδοσφαίρου της Άρσεναλ, μιας ομάδας με μακριά παράδοση στην εκπαίδευση και αξιοποίηση νεαρών ποδοσφαιριστών παγκόσμια, σε περισσότερες από 100 σχολές ποδοσφαίρου στην Μεγάλη Βρετανία και 17 σχολές ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο.

  • 15 σχολές ποδοσφαίρου στην Ελλάδα (3.000 παιδιά)
  • 1 σχολή στην Κύπρο (200 παιδιά)
  • Με ένα δομημένο, πρωτοποριακό αναπτυξιακό πρόγραμμα
  • Με Tεχνικό Διευθυντή στην Ελλάδα τον Λάκη Παπαϊωάννου
  • Με σχεδιασμένες και άρτια οργανωμένες υποστηρικτικές ενέργειες

 

Σύνθημα των σχολών"Play The Arsenal Way", παίξε με τον τρόπο της Arsenal.


Παρεχόμενες υπηρεσίες για κάθε Ελληνική και Κυπριακή Arsenal Soccer School: 

  • 4-ετές προπονητικό πρόγραμμα
  • Επιμόρφωση των προπονητών της κάθε σχολής με προπονητικά κεφάλαια – ενότητες των Arsenal Soccer Schools, στην αρχή και το τέλος της κάθε αγωνιστικής σεζόν, τα οποία παραδίδονται από προπονητές της Άρσεναλ.
  • Παρουσία:

      -Τεχνικού Διευθυντή Arsenal Soccer Schools στην Ελλάδα, Λακης Παπαϊωάννου
      -Βοηθού Τεχνικού Διευθυντή Arsenal Soccer Schools
      -Προπονητές από το προπονητικό πρόγραμμα της Arsenal, Gap Year Program
      -Πιστοποιημένων προπονητών των Arsenal Soccer Schools
      -Διοικητικών μελών των Arsenal Soccer Schools

Οι Arsenal Soccer Schools συνεργάζονται μαζί σας φιλοδοξώντας να φέρουν κοντά στο ποδόσφαιρο όσα περισσότερα παιδιά μπορεί. Φέτος, 3.000 παιδιά προπονούνται στις σχολές ποδοσφαίρου της Arsenal σε Ελλάδα και Κύπρο. Σκοπός μας τα νεαρά φιντανάκια του ποδοσφαίρου να παίξουν, να κοινωνικοποιηθούν, να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου και τέλος να αναδείξουν το ταλέντο τους και να γνωρίσουν το πρωταθλητισμό.